Din trofaste samarbejdspartner

Som din lokale malermester arbejder jeg inden for en bred vifte af specialer. Så skal du have pustet nyt liv i dine gulve eller vægge, står jeg klar med malerpensel og spartel.

Jeg udfører alt inden for bygningsmalerbranchen, lige fra bylejligheden til større og mindre bygninger. Hvad enten din stue, køkken eller dine møbler trænger til en kærlig hånd, klarer jeg arbejdet for dig.

Gennemført malerarbejde

Kunne dine vægge bruge en opdatering med en ny og smart farve? Eller har dine døre set bedre dage? Uanset hvad er du havnet det rette sted. Gennem årene er mit malerværktøj blevet brugt til et hav af opfriskninger i alle typer hjem, og du kan derfor være helt rolig ved, at du får et smukt resultat.

Jeg hjælper også gerne med tapetsering – både opsætning af mønstertapet, væv og filt. Med det rigtige tapet kan du give din bolig et helt unikt udtryk.

Alsidigt gulvarbejde

Vi går hver dag på vores gulve, og det slider hårdt på dem. Og ser vores gulve slidte ud, smitter det typisk af på hele indtrykket af huset.

Jeg hjælper dig gerne med afslibning og mellemslibning med lak og sæbe, så dit måske triste trægulv kan få en opfriskning og atter komme til at stråle.

Renovering

En slidt dør eller et medtaget møbel behøver ikke blive udskiftet. Med en gang sprøjtelakering får jeg dem til at se ud som nye. Hvad enten det gælder døre, møbler, skabslåger, køkkener eller andet – står jeg parat. Det er en både billig og god løsning, hvis du ikke ønsker at smide ud.

Spandevis af maling

Hos mig sælges der kvalitetsmaling fra, stort set, alle grossistcentre:
Flügger, PP Mester maling, Norsjø Farver, Beckers Maling, Plus malergrossisten,
Beck & Jørgensen, Sigma, Gori mfl.
Ved køb er der naturligvis gratis råd og vejledning med, hvis der skulle være behov for det.